Episodi i plotë: E Diell 21 korrik 2019, Entertainment Show

Episodi i plotë: E Diell 21 korrik 2019, Entertainment Show

“E diell”, programi argëtues, informues dhe edukativ i së dielës! Ky program integron në përmbajtjen e tij çdo moshë duke i dhënë një hapësirë çdo fushe me potencial interesant për të krijuar spektakël. Autor: Edi Manushi Moderatorë: Edi Manushi, Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla Këngëtare: Ana Kodra Të ftuar: Ilda Bejleri, Jonida Vokshi, Elona Duro, Vilma…

View More Episodi i plotë: E Diell 21 korrik 2019, Entertainment Show
Tom Brady Under Fire for Sketchy Cliff Dive With Daughter | E! News

Tom Brady Under Fire for Sketchy Cliff Dive With Daughter | E! News

The New England Patriots quarterback shares a video of him cliff diving with his 6-year-old daughter that gives Dwayne Johnson anxiety. “LFE” discusses Tom’s stunt. #TomBrady #ENews #CelebrityNews #LiveFromE #DwayneJohnson Watch Live from E! here: http://bit.ly/2vGuD5g Subscribe: http://bit.ly/enewssub About Live From E! Join Will Marfuggi, Melanie Bromley and E! News correspondents as they discuss the…

View More Tom Brady Under Fire for Sketchy Cliff Dive With Daughter | E! News
Nicole Kidman Is a “Sex Maniac”? | Nightly Pop | E! News

Nicole Kidman Is a “Sex Maniac”? | Nightly Pop | E! News

Naughty Nicole! The Australian actress lets us all know how she feels about those details that husband Keith Urban let slip in a song a while back. Watch! #NicoleKidman #NightlyPop #ENews Watch Live from E! here: http://bit.ly/2vGuD5g Subscribe: http://bit.ly/enewssub About Nightly Pop: Morgan Stewart, Nina Parker and Hunter March dive into the week’s biggest stories…

View More Nicole Kidman Is a “Sex Maniac”? | Nightly Pop | E! News